Rezervuj si tovar skladom v predajni až do 23.12 - v Bratislave a Zvolene do 19:00 (otvorené do 20:00), v Žiline do 18:00 (otv. do 19:00), v Lučenci a Žiari do 17:00 (otv. do 18:00).

0,00 €
V tvojom košíku:
V košíku nemáš žiadne produkty
Celková suma:
0,00 € s DPH
Prejsť do nákupného košíka
Rozdiel spočíva v technológii
Aby ste si mohli vychutnávať kávové špeciality stlačením jedného tlačidla, je dôležité disponovať najnovšími technológiami, ktoré budú pre vás pracovať takpovediac zo zákulisia. A práve v tom sa JURA majstrovsky dobre vyzná.
P.E.P.® pre prípravu espressa ako v tých najlepších kaviarňach
O klasické i trendové nápoje dokonalej kvality sa postará hneď niekoľko skvelých inovácií: Mlynček AromaG3 melie kávové zrnká dvojnásobne rýchlo – zároveň však tak, aby zostalo zachovanej čo najviac arómy. Pulzný extrakčný proces (P.E.P.®) optimalizuje dobu extrakcie pri špecialitách s malým množstvom vody, preto vie aj pri nápojoch espresso a ristretto ponúknuť ozajstný ohňostroj aróm a chutí.
P.E.P.® pre prípravu espressa ako v tých najlepších kaviarňach
Inteligentný vodný systém (I.W.S.®) pre automatickú identifikáciu filtra
Filtre na vodu CLARIS zabezpečujú prísun vody optimálnej akosti pre dokonalú chuť kávy. Zároveň chránia automatický kávovar pred vodným kameňom a zbavujú vodu látok, ktoré majú neblahý vplyv na chuť a vôňu (napr. ťažké kovy alebo chlór). Aby mohli používatelia naplno využívať výhody filtra a jeho plnú kapacitu, vyvinula JURA tzv. Inteligentný vodný systém (I.W.S.®).
Inteligentný vodný systém (I.W.S.®) pre automatickú identifikáciu filtra
Mlynček AromaG3 je teraz dvakrát rýchlejší pre intenzívnejšiu arómu
Zdokonalením rezného uhlu vo vnútri mlecieho kužeľa sa inžinierom firmy JURA podarilo výrazne zvýšiť výkon mlynčeka. Vo výsledku tak kávovar docieli perfektnú arómu s celou jej prírodnou plnosťou, a to za polovične kratší čas. Milovníci kávy si teraz môžu vychutnávať čisté a dokonalé chute kávy vediac, že im príprava zaberie menej času.
Mlynček AromaG3 je teraz dvakrát rýchlejší pre intenzívnejšiu arómu
Príprava mlieka a mliečnej peny
Kávové špeciality typu cappuccino, latte macchiato a pod. sa pripravujú s mliekom alebo mliečnou penou. Inovatívne dýzy značky JURA využívajú na spenenie mlieka technológiu jemnej peny, vďaka čomu vzniká mliečna pena s jemnou textúrou a trvanlivou konzistenciou, no rovnako hravo si pomocou nich zohrejete mlieko na požadovanú teplotu.
Príprava mlieka a mliečnej peny
O spoločnosti JURA

O spoločnosti JURA

Vždy skvelá káva
V domácnosti, ale aj na pracoviskách, v kanceláriách a hoteloch sú automatické kávovary JURA považované za dominantu, ktorá vďaka jedinečnému zhotoveniu a bezchybnému výsledku poteší nielen vašu rodinu, ale aj hostí, zákazníkov alebo kolegov. Každý kávovar JURA si vás získa tiež pohodlným a intuitívnym ovládaním.
Najlepšie espresso
Postup prípravy espressa prešiel revolučným procesom, ktorý vedie k absolútnemu zážitku z pitia kávy. Pri extrakcii je horúca voda v rýchlych intervaloch pretláčaná vrstvou kávy, ktorá si zachováva svoju výraznú arómu. Či už ide o samotnú prípravu kávy, alebo prípravu kávových výtvorov, s technológiami značky JURA máte vždy istotu chuťového zážitku.
História spoločnosti
Medzi priekopníkov a výrobcov luxusných prístrojov patrí značka JURA od roku 1931. Odvtedy využíva všetky skúsenosti a osvedčené know-how, ktoré značke zabezpečilo popredné miesto na celosvetovom trhu. Spoločnosť spolupracuje s lokálnymi distribútormi v mnohých krajinách po celom svete a postupne sa rozrástla o vlastné predajné organizácie a spoločné podniky.
Hups! Niečo sa pokazilo. Obnov stránku a skús to znova, prosím.